Junkers szervíz, kazán szerviz Budapest

Junkers kazán szerviz Budapest.

Szakértelem és garancia a szervizelésben!

Szervizünk vállalja Bosch-Junkers kazánok és bojlerek, vízmelegítők szerelését. Az alkatrész beszerzésről szintén gondoskodunk, amennyiben szükség van rá. A márka szakértőjeként rendelkezésre tudunk állni minden nemű javítás, alkatrészcsere, karbantartás és akár készülék beüzemelés kapcsán egyaránt.

Szakszerű javításért forduljon hozzánk bizalommal – Junkers szerviz!

NON-STOP ELÉRHETŐSÉGEINK:

Telefonszám: +36 70 623 6026

JUNKERS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK!

 • Junkers kazán, bojler, vízmelegítő készülékek beszerelése, beüzemelése.
 • Gázbojlerek karbantartása, javítása, cseréje és beépítése.
 • Fűtőkazánok szivárgásának, tömítési hibáinak megszüntetése.
 • Gázkészülékek rendszeres karbantartása, valamint légtelenítése nem csak probléma esetén.
 • Gázüzemű fűtőberendezések karbantartása, cseréje, üzembe helyezése.

Junkers gázkészülék szerelő Budapesten

A gázkészülékek szerelése, karbantartása kizárólag képzett szakemberrel történjen! Erre nem csak azért van szükség, hogy a márkához értő ember foglalkozzon a kazánnal, hanem biztonsági okokból leginkább. A hozzáértés , szakértelem a biztosíték rá, hogy a kazán megfelelően működjön a jövőben és biztonságosan használhassák azt!

Egy megbízható márka kapcsán az ember évtizedekre előre tervezhet fejben. Ez így is van, azonban ennek feltétele, hogy mindig történjen felülvizsgálat, szervizelés, ami a gázkészülékek esetében kiváltképp fontos! Évente egyszer legalább sort kell keríteni az ellenőrzésre, amivel a szénmonoxid mérgezés elkerülhető.

Junkers bojler, vízmelegítő szervíz

Egy bojlernél hamar feltűnik, ha valami nincs rendben vele, hiszen erre hívhatják fel figyelmünket a furcsa hangok, vagy az, hogy nem melegíti fel eléggé a vizet a bojlerünk. Az olyan készülékek, mint a bojler és vímelegítő, szintén igénylik a rendszeres karbantartást, tisztítást és szükség szerint pedig az alkatrész cserét.

Ezekből a feladatokból is kivesszük a részünket, készséggel vállaljuk Junkers készülékének javítását!

Junkers kazán szervizünk az alábbi esetekben segíthet:

 • kondenzációs kazánok bekötése, javítása
 • fali kondenzációs kazánok bekötése, javítása
 • gázkészülék javítás
 • hagyományos állókazánok bekötése, javítása
 • fűtőkazánok bekötése, gázkazán javítása
 • kombinált kondenzációs kazánok bekötése, javítása.

Mennyibe kerül a Junkers szervíz?

Amíg nem győződtünk meg személyesen a probléma okáról és látjuk át, hogy milyen javításra, esetleges alkatrész cseréjére lesz szükség, addig pontos összeget nem tudunk mondani. Azonban ha hibakódot ír ki készüléke, az nagy segítség lehet a költségek előrevetítésében.

Junkers kazán szervíz

 

Elromlott, rossz a kazánja? Szeretné, ha minél előbb kijönne a gázszerelő?

Amikor a fűtés nem megy megfelelően, mert rossz a kondenzációs kazán, ha nincs melegvíz – Hívjon minket bátran Pest megyében, sürgős esetben akár már egy órán belül megtörténhet a fűtésszerelés, a gáz kazán szerelés! Munkánkat 20 éves szakmai tapasztalattal látjuk el, kedvező áron, melyre egyben garanciát vállalunk!

Junkers kazán szerviz  

Szervíz, karbantartás Budapesten, szolgáltatások Pest megye, Budapest I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, Budaörs.